gencat
RSS
Àmbit Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Portada • Docència • Formació Especialitzada

Formació Especialitzada

Carta dels caps d'estudis

Les comissions de docència de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i de Atenció Familiar i Comunitària, i en el seu nom els caps d'estudis, Dra. Silvia Bielsa i Dr. Josep Montserrat us volem donar la benvinguda. A les terres de Lleida els centres de l'Institut Català de la Salut formem professionals sanitaris postgraduats i especialitzats des de 1984 (MIR, FIR, PIR i especialitats d'infermeria com les llevadores, infermeria familiar i comunitària, i de salut mental).

Els tutors i tutores, element fonamental del procés d'aprenentatge, aporten expertesa, qualitat tècnica-científica i tracte personal i humà, cosa que es reflecteix en les avaluacions que any rere any fan les diferents promocions. L'estreta relació amb la Facultat de Medicina i l'existència d'estructures pròpies de recerca, com és el cas de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i la Unitat de Suport a la Recerca d'Atenció Primària (integrada a l'IDIAP), facilita als nostres residents la possibilitat de realitzar la tesi doctoral.

L'àrea d'influència sanitària de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova és de més de 400.000 habitants, el que garanteix una activitat assistencial necessària per a poder formar correctament en 27 especialitats: Anàlisis clíniques, Anatomia patològica, Anestèsia i reanimació, Aparell digestiu, Cardiologia, Cirurgia general i de l'aparell digestiu, Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Dermatologia mèdico-quirúrgica i venereologia, Endocrinologia i nutrició, Farmàcia hospitalària, Infermeria obstètric ginecològica, Obstetrícia i ginecologia, Hematologia i hemoteràpia, Medicina intensiva, Medicina interna, Nefrologia, Neurologia, Oftalmologia, Oncologia mèdica, Oncologia radioteràpica, Otorinolaringologia, Pediatria i àrees especifiques, Pneumologia, Psicologia clínica, Psiquiatria, Radiodiagnòstic, Traumatologia i Urologia. A banda, el territori us ofereix la possibilitat de desenvolupar l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària així com la d'Infermeria Familiar i Comunitària.

Us esperem!


Informació per a residents 2022

Si esteu interessats en alguna especialitat, podeu escriure als següents correus electrònics:

Portes obertes virtuals

Puertas abiertas virtuales • Places Ofertes 2022-2023

  Especialitats Places ofertes
  Anàlisis clíniques1
  Anatomia Patològica1
  Anestesiologia i Reanimació3
  Aparell Digestiu1
  Cardiologia2
  Cirurgia General i Aparell Digestiu2
  Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia2
  Dermatologia MedicoQuirúrgica i Vene.1
  Endocrinologia i Nutrició1
  Farmàcia Hospitalària1
  Geriatria2
  Infermeria de Geriatria2
  Hematologia i Hemoteràpia2
  Medicina Intensiva2
  Medicina Interna2
  Nefrologia1
  Pneumologia1
  Neurologia1
  Oftalmologia1
  Oncologia Médica1
  Otorinolaringologia1
  Pediatria i Àrees Específiques3
  Radiodiagnòstic1
  Urologia1
  Psicologia Clínica2
  Psiquiatria4
  Infermeria de Salut Mental3
  Obstetrícia i Ginecologia3
  Infermeria Obstètrico-Ginecològica3
 • Les nostres guies d'acollida

  Si penseu en triar qualsevol dels nostres centres per realitzar la vostra especialitat mèdica, aquí trobareu tots els recursos possibles per orientar la vostra decisió i facilitar la integració de forma satisfactòria.

   

  Cursos d'acollida

  Activitats Formatives 2019
  PDF
  Programa sessions 2019
  PDF

  Guia d'acollida per a residents de l'hospital

  Descarregar fitxer
  PDF

  acollida

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal