gencat
RSS
Àmbit Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Portada • Ciutadania • Com Visitar-se

Com ser visitat a l'HUAV

Consultes externes

Primeres visites: Des del seu Centre d'Atenció Primària (CAP) el seu metge de família crearà l'ordre clínica al sistema informàtic (SAP) sol·licitant la primera visita. Una vegada programada, rebrà l'avís al seu domicili.

En cas excepcional i si ve personalment, cal tenir el full de sol·licitud de visita mèdica i presentar-lo, juntament amb la targeta sanitària, al taulell de programació.

L'horari de programació és de dilluns a divendres, de 8 a 16 hores. Durant els períodes festius (vacances de Nadal, setmana santa i estiu) l'horari és de 8 a 15 hores.

Visites successives: Porti la targeta sanitària, el full de citació i tota la documentació de què disposi.

Passi la targeta sanitària pel sistema automàtic de recepció i dirigeixi's a la consulta indicada.

Recomanacions

  • Vingui amb un sol acompanyant.
  • No vingui abans de l'hora de citació, s'estalviarà esperes innecessàries.

 

admissió mòbil

Els pacients derivats de la Franja d'Aragó cal que portin el full de sol·licitud de visita mèdica i la targeta sanitària individual (TSI) de la Regió sanitària corresponent al domicili del pacient.

Els pacients derivats d'una mútua o asseguradora, cal que portin autorització de l'entitat responsable de l'assegurança.

Proves complementàries: Si està citat per a una prova, no oblidi seguir totes les normes indicades de preparació i, un cop arribi a l'hospital, cal que passi la targeta sanitària pel sistema automàtic de recepció.

Justificant de visita: Si necessita un justificant de la seva visita, sol·liciti'l al taulell de programació.

Recomanacions: Es recomana no visitar els malalts amb nens menors a 12 anys. S'aconsella que els nens romanguin al parc infantil que hi ha a l'entrada principal de l'hospital.


Anul·lació i Reprogramació de Visites. TELÈFON 973 705 201

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal