gencat
RSS
Àmbit Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Portada • Docència • Formació Especialitzada

Carta dels caps d'estudis

Les comissions de docència de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i de Atenció Familiar i Comunitària, i en el seu nom els caps d'estudis, Dra. Silvia Bielsa i Dr. Josep Montserrat us volem donar la benvinguda. A les terres de Lleida els centres de l'Institut Català de la Salut formem professionals sanitaris postgraduats i especialitzats des de 1984 (MIR, FIR, PIR i especialitats d'infermeria com les llevadores, infermeria familiar i comunitària, i de salut mental).

Els tutors i tutores, element fonamental del procés d'aprenentatge, aporten expertesa, qualitat tècnica-científica i tracte personal i humà, cosa que es reflecteix en les avaluacions que any rere any fan les diferents promocions. L'estreta relació amb la Facultat de Medicina i l'existència d'estructures pròpies de recerca, com és el cas de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i la Unitat de Suport a la Recerca d'Atenció Primària (integrada a l'IDIAP), facilita als nostres residents la possibilitat de realitzar la tesi doctoral.

L'àrea d'influència sanitària de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova és de més de 400.000 habitants, el que garanteix una activitat assistencial necessària per a poder formar correctament en 27 especialitats: Anàlisis clíniques, Anatomia patològica, Anestèsia i reanimació, Aparell digestiu, Cardiologia, Cirurgia general i de l'aparell digestiu, Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Dermatologia mèdico-quirúrgica i venereologia, Endocrinologia i nutrició, Farmàcia hospitalària, Infermeria obstètric ginecològica, Obstetrícia i ginecologia, Hematologia i hemoteràpia, Medicina intensiva, Medicina interna, Nefrologia, Neurologia, Oftalmologia, Oncologia mèdica, Oncologia radioteràpica, Otorinolaringologia, Pediatria i àrees especifiques, Pneumologia, Psicologia clínica, Psiquiatria, Radiodiagnòstic, Traumatologia i Urologia. A banda, el territori us ofereix la possibilitat de desenvolupar l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària així com la d'Infermeria Familiar i Comunitària.

Us esperem!

Dates d'interès

  • Acte portes obertes: "Jo també Vull ser Resident a Lleida". 24 de març a les 10 hores.
  • Actes d'assignació de places: A partir del dia 9 de abril de 2015.
  • Acte comiat de Residents de Lleida: 5 de maig a les 13 hores.
  • Plaç d'incorporació: Dies 20 i 21 de maig de 2015.
  • Acte de Benvinguda de Residents: Dia 21 de maig a les 13 hores.
hola

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal