gencat
RSS
Gerència Territorial Lleida Gerència Territorial Alt Pirineu-Aran

Tota l’actualitat del coronavirus SARS-CoV-2

IRBLleida El Codi Ictus no s'atura

Informació Coronavirus a la pàgina canalsalut.gencat.cat

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova s’està transformant per donar la millor resposta als nostres pacients en el context de la pandèmia per coronavirus SARS-CoV-2. Aquí trobareu tota la informació de l’Hospital amb relació a la COVID-19: informació per als visitants, com fer donacions, notícies d’interès i informació pràctica.

Informació per a les visites de pacients ingressats

Visites a pacients Covid-19
Els pacients ingressats per Covid-19 a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida no poden rebre visites, ja que aquestes estan restringides. Tot i això, es facilita l’accés d'un familiar per pacient en algunes situacions:

  • Hores abans de morir
  • Pacients dependents o amb diversitat funcional
  • Pacients amb crisis d'ansietat
  • Segons criteri facultatiu

Videotrucades
Es possibilita sempre la comunicació entre pacients i familiars mitjançant videotrucades.

Informació al pacient
El personal sanitari facilita la informació al pacient i aquest l’ha de traslladar als familiars, sempre que això sigui possible i el pacient estigui en plenes factultats.

Mascareta
És imprescindible accedir a l’hospital amb mascareta.

Higiene
Els visitants s’han de rentar les mans amb aigua i sabó o solució hidroalcohòlica després de qualsevol contacte.

Distància
Cal evitar les agrupacions de persones en espais comuns (sales d’estar, vestíbuls, etc.) i mantenir la distància de seguretat de 2 metres.

Visites a pacients no Covid-19
En el cas de pacients ingressats que no siguin positius de Covid-19, només es permetrà un sol acompanyant per pacient, preferiblement sempre la mateixa persona.

Què cal saber en cas d’ingrés per Covid-19

Notícies d'interès

Com puc fer una donació?

Les vostres aportacions, ja siguin econòmiques o de material de protecció, ajuden els nostres professionals a treballar en les millors condicions i amb els equips tecnològics necessaris. Si vols fer una donació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu covid19.lleida.ics@gencat.cat i estarem encantats de resoldre els teus dubtes.

Atenció a la ciutadania

Davant de qualsevol dubte, la Unitat d’Atenció a la Ciutadania està a la vostra disposició al telèfon 973 70 52 35 en horari de 8 a 17 h. També podeu contactar mitjançant el correu electrònic atencioalciutada.lleida.ics@gencat.cat.

Documents

 

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal